Ett förtydligande om min reklampolicy

Jo, jag tänkte att det kunde passa att förtydliga hur jag tänker kring detta med reklam på bloggen. Detta eftersom det nu, inför julen blivit en hel del tips på prylar och tjänster. Jag vill inte att någon ska tro att det är någon form av dold reklam i dessa inlägg utan det handlar bara om saker jag själv gillar,skulle vilja ha eller prova (Dessutom kan min nyväckta passion för att göra collage ha ett finger med i spelet..eh..). Skulle det vara så att jag får något för att skriva ett inlägg är det inlägget ALLTID märkt med ”samarbete”. Affiliatelänkar är också, om de förekommer, utmärkta med en liten stjärna samt en förklaring längre ned på sidan så att ni ska veta att det är just en affiliatelänk ni klickar på.

Bara så ni vet!

4 tankar om “Ett förtydligande om min reklampolicy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s