Lucia och tveksam skönsång

Glad lucia på er! Igår tog jag lite ledigt från bloggen p.g.a kunde för mitt liv inte sova natten innan. Det är något med den där blåsten tror jag? Sov därför superlänge med Daniel som jobbat natt. Sen åkte vi till stan, åt sushi och handlade lite julklappar – Mysigt. Sen landade jag hemma i tvsoffan, tog några glas vin och sov superlänge idag med. Älskar ju annars att gå upp och titta på luciamorgon men missade det helt. Jag och Daniel ringde i alla fall till mamma och sjöng luciasången -Hon sa det var det värsta hon hört. Den kärleken alltså..haha

Nu ska jag äta brunch, sen får vi se vad dagen bjuder på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s