Det är inte så konstigt kanske..?

klockan1430

Okej, jag lovar att inte vara fröken butterkvist hela julen, men ändå: Det kanske inte är så konstigt att jag är just det? Butterkvist alltså. Detta kort är taget runt halv tre på eftermiddagen och då ser det ut så här. Mörker. Börjar lite tro att jag är med i den där filmen, vad heter den? 30 days of night?

Idag känns det i alla fall som jag laddat om lite. Jag har bara tagit en dag, gjort ingenting och andats. Det är skönt att kunna göra så ibland. Nu hoppas jag att jag vaknar imorgon och känner mej lite gladare och piggare (och inte som i morse, klockan 5, med ångest).

6 tankar om “Det är inte så konstigt kanske..?

 1. Men du… det är så mycket jag vill skriva om allt känner jag.
  men framför allt att jag älskar att du skriver precis som det är.
  jag tror att det är det bästa jag vet, och banne mig om det inte blir 2015 s lilla svarta ändå?
  För jag tror på ärlighet, det där perfekta som en del visar upp fäller oss kvinnor och det kan aldrig vara bra. vi behöver ögoncandy oxå såklart, men det får vi oftast ändå.
  det är jävligt befriande med nån som skriver som det är och utan krusiduller.
  Hejja dig!!!

  Gilla

  • Fina du! Tack för dina ord. Jag tror precis som du att vi verkligen behöver prata om det som inte är så kul eller fint också. Tänk vad sorgligt det blir annars om vi alla ska gå omkring, helt ensamma i välpolerade bubblor med massor av ledsenhet på insidan. Det fina med att dela är ju att en får så mycket pepp, värme och förståelse. 🙂

   Gilla

 2. Ååååå vad jag håller med om det Eva skrev! Jag gillar också din ärlighet och att du skriver hur du mår utan krusiduller. Din blogg är en av mina favoriter, läser allt du skriver och känner ofta igen mig. Nu har jag äntligen gått på julledighet efter en sista vecka som var mycket slitigare och längre än jag hade tänkt mig. Blev mycket jobb och lite sömn så jag är så sjukt trött nu. Idag har jag varit ledig men varit varit sur och nere hela dagen över allt jag har kvar att göra innan jag åker iväg på julfirande, men nu bestämde jag mig för att det blir bra ändå. Är egentligen inte så mycket att göra när jag tänker efter, men jag har lätt för att förstora upp saker, speciellt när jag är trött.

  Nu har jag lagt mig i soffan och läser bloggar och lyssnar på musik, jätteskönt. Ska inte laga mat ikväll heller, det blir pizza och film i soffan med sambon, perfekt. Man behöver verkligen dagar och stunder när man bara slappar. Imorgon ska jag slå in julklappar, det tycker jag ju är roligt! 😀 Bättre att låta roliga saker vara roliga och göra dem när man har energi än att göra dem under stress.

  Håller med dig om solen, den är saknad! Här i Linköping har den i alla fall varit framme några timmar senaste veckorna så det finns hopp! 😀

  Gilla

  • Först och främst: Jättetack för fina ord! Blir så glad:)

   Jag är också verkligen sån som förstorar allt när jag är trött. Det känns som allt rasar över mej som en lavin! Men jag tror som du: Fokusera på det roliga och njut av det.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s