Julklappstips: Eget body butter (med variation)

bodybutter1

bodybutter2

Ett lyxigt body butter som garanterat gör mottageren mjuk och är fritt från läskiga ingredienser kan ju inte bli fel som julklapp, eller hur? Mitt body butter av kokos och rapsolja har varit populärt här på bloggen så därför tänkte jag påminna er om att det är perfekt att ge bort i present. Här finns receptet. Jag har även lagt till en uppdatering på knep i receptet då vissa av er upplevt att body buttret blivit för löst eller för hårt.

Body buttret på bilden har jag pimpat lite extra! Dels har jag skvätt i en droppe röd hushållsfärg för att få den fina, rosa färgen. Sen har jag också tillsatt ungefär ett kryddmått highlighterpuder för att få lite skimmer i krämen (syns bäst på nedersta bilden). Har en inte hightlighterpuder kanske en pärlemorskimmrande ögonskugga skulle kunna göra sej bra?

2 tankar om “Julklappstips: Eget body butter (med variation)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s