Mot julen!

image

Godmorgon! Idag drar jag mot Dalarna och julfirande. Det ska bli superhärlig men just nu känner jag mej lite trött. Ska bli skönt när jag är framme och har lyckats släpa mej ända hem med tunga resväskan och en stor kasse klappar – Det är något av en pärs det där: Först är det buss, sen tåg, sen buss igen och slutligen en liten promenad. Nåja, träning om inte annat!

Igår ägnade jag typ heeela dagen åt de sista julklapparna. Först var det inköp och sedan inslagning. Fast jag gillar det! Vet att många rycker det är stress och pest att springa i affärer i juletid och dessutom försöka slå in paketen någorlunda tjusigt men jag njuter faktiskt (förutom när jag i en stressattack igår stegade in på herrarnas på Ikea…)

P.g.a julen vill jag förresten förvarna om att uppdateringen här nog inte blir lika frekvent. Jag känner att jag behöver lite nätvila och lite umgåstid. Men det är klart att jag inte kommer hålla mej helt borta. Tills dess: Försök att inte julstressa för mycket och ha det riktigt härligt!

8 tankar om “Mot julen!

 1. Hoppas att du får en mysig jul! Låter skönt att du har fixat allt. Jag ska ”hem” till Västerås och fira jul och umgås med familjen. Åker på söndag och kommer nog också ha tung packning. 🙂 Ska bli skönt att komma fram! Ska bara trängas på stan en liten stund imorgon, slå in paket och packa först. 🙂

  GOD JUL!

  Gilla

  • Tack! Önskar detsamma till dej 🙂 Haha, ja, det där med packning och åka tåg alltså: Lite av en pärs.

   God jul på dej med ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s