Dagens armpass!

image

Skulle gå och handla idag. Hade sån himla tur att jag fick skjuts av farbror och hans fru till affären. När vi kom dit frågade de om de skulle skjutsa hem mej också? Nej, absolut inte sa jag. Ville ta en promenad och skulle inte köpa något tungt. Väl i kassan insåg jag att jag handlat på mej två välfyllda kassar. Nu räcker mina armar till knäna ungefär och känns lite som gelé. Men nåja, det blev bra träning och en vacker promenad. Det är ändå inte fy skam!

image

7 tankar om “Dagens armpass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s