Julen

image

Nu är jag hemma efter världens mysigaste julfirande i Dalarna. Min jul såg ut ungefär så här: Mamma, jag och Mattias (lillebror) firade julafton tillsammans med Matildas (Mattias fästmö) familj. Det var en stor familjejul med god mat, tomte och fint umgänge – Ungefär hur mysigt som helst! På juldagen kom Daniel och så hade vi en till julafton med klappar och julbord med bara vår lilla familj. Också det så jädra mysigt!

Jag har tydligen varit väldigt snäll i år och fick en hel del fina klappar. I träningsväg fick jag en fin funktionströja av min bror.

Ni ska få se lite mer av min jul senare, fast får förvarna om att kameran inte varit jätteaktiv.
Men nu är jag i alla fall hemma. Fick en oönskad juklapp dock: Är tämligen jätteförkyld… Nåja, det är smällar en kan ta när en haft det så himla fint i övrigt.

Hur har er jul varit? Finfin hoppas jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s