Hur det går med femal balans-testandet?

Jag har ju otaliga gånger skrivit om min jobbiga pms och ägglossning. Senast jag skrev om det hade jag också bestämt mej för att testa femal balans. Nu har det bara gått några veckor och jag vågar verkligen inte ropa hej än. Men faktum är att jag skulle ha haft min pms veckan innan jul och var lite orolig för det men den märktes knappt av! Lite lättirriterad bara, annars ingenting. Inga värdelöshetskänslor, inget depp, inga svettningar, ingen trötthet.

Som sagt, jag kan verkligen inte dra några slutsatser än. Det kan ju ha andra orsaker: Att det bara var en ovanligt lätt månad, tankens kraft, en slump.. Fast för mej känns det bara helt fantastiskt just här och nu.

Jag tror inte att någon som inte drabbas kan förstå hur jobbig svår pms är. För mej har det delat upp mitt liv i två delar: En där jag är mitt vanliga, glada jag och en där jag är trött, orkeslös och ledsen. Till slut blir det så psykande att en vet att den dåliga perioden kommer att. det till viss del förstör den bra.

Men just nu känns det faktiskt bra och jag är försiktigt positiv! Håller er uppdaterade om hur det går om ni är intresserade?

2 tankar om “Hur det går med femal balans-testandet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s