Instagram och världens gnälligaste sjukling

image

Jag är fortsatt förkyld och ligger i sängen och ynkar mej. Men när jag ändå inte har något annat för mej så tänkte jag att jag kunde tipsa om min Instagram. ”Charlottasofiah” heter jag där! Jag har väl iof inte varit en jätteflitig instagrammare men jag tänkte att det skulle bli ändring på det nu samt att min instagram skall knytas mer till bloggen. Hoppas ni vill följa!

Ja, annars då? Alltså, jag blir så sjukt pipig och gnällig när jag blir sjuk. Det är lite så att jag nästan skäms för mej själv för en liten förkylning är ju verkligen ingen fara. Men jag vet inte? Tror att jag liksom tar den chansen att få regredera till barnstadiet? Få vara liten, bli omhändertagen och slippa ansvar. En kanske behöver det ibland? Världens bästa står i alla fall ut och servar mej med te, mackor, bananer (alltid bananer när en är sjuk), näsdukar, kramar och ett och annat ”aaaaw”. Så tacksam för det!

6 tankar om “Instagram och världens gnälligaste sjukling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s