Apelsiner, springsug och nyår

teapelsin

Hejsan! Hoppas ni har en bra årets sista dag! Jag känner mej äntligen lite bättre från förkylningen, har lämnat sängen men tar det ändå lugnt och dricker mest vaniljte och äter apelsin. Fast, jag har drabbats av ett rejält springsug! Är så glad för det! Det enda som skulle göra mej gladare skulle vara om jag verkligen kunde ge mej ut och springa. Men i alla fall, det där springsuget: Löpningen har känts sådär i några månader. Alltså, det är alltid härligt men jag har inte varit jättepeppad. Men nu fick jag det där härliga suget, det som gör att en bara vill snöra på sej skorna nu. Otroligt härlig känsla.

Men först ska det alltså tillfrisknas och firas nyår. Hur tänker ni firar in det nya året? Jag kommer att vara hemma tillsammans med Daniel, min hosta och min röda näsa men det blir nog jättemysigt det med. Vet i sjutton om jag någonsin varit någon riktig nyårsälskare? Eller nystarten och det är ju jättehärligt men alla förväntningar och så tycker jag är lite svårt.

3 tankar om “Apelsiner, springsug och nyår

  1. Härligt att springsuget är tillbaka!
    Hade också ett sånt o-sug tidigare i år, men det verkar ha kommit tillbaka. Gött!
    Jag firar ett lugnt nyår med familjen i Luleå, bättre blir det inte 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s