Nyårspepp

image

Tittar in lite sent så här på nyårsdagen. Ville egentligen bara berätta vilken pepp jag känner för 2015! Jag brukar inte känna så mycket för detta med nytt år men nu gör jag verkligen det! Tror att det kan vara för att 2014 i mångt och mycket varit ett år av ambivalens och osäkerhet. Nu känns det som jag plötsligt står stadigare på jorden, fylld av idéer och kreativitet. För lelle bloggen har jag MASSOR av bra grejer på gång år 2015. Hoppas ni vill hänga med!

Ja, och så känner jag massor av tacksamhet inför att kliva in i mitt 14:e år tillsammans med den här:

image

4 tankar om “Nyårspepp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s