Jag skulle behöva lite hjälp

springerochtrimmar2

Jo serrni, idag har jag pysslat, ordnat och planerat lite för bloggen! Jag är ju vansinnigt kär i denna blogg och vill att den ska bli ännu bättre 2015. Jag vill helt enkelt veta vilka ni är, vad ni gillar respektive inte gillar med bloggen.

Därför skulle jag bli alldeles omåttligt tacksam om ni skulle vilja fylla en liten enkät jag gjort. Det tar nog max 3 minuter och det är väl ett ganska lågt pris på min oändliga tacksamhet kan en tycka 😉 HÄR hittar ni enkäten!  (Som naturligtvis är anonym)

7 tankar om “Jag skulle behöva lite hjälp

  1. Ping: bloggenkäten – en liten push | Charlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s