Er önskan, min lag (nåja, nästan)

merlöpning

Återigen, tack för att ni är så många som varit villiga att lägga tid på min enkät! Jag har börjat kika så smått på svaren, blivit varm, rörd och känt mej superpepp av era fina kommentarer. Jag som var lite rädd för att någon skulle ta chansen att vara lite taskig så där anonymt? Hade jag ju inte behövt vara. ALLS! Men som sagt: Jag har börjat kika lite, ännu är inte enkäten (om du känner dej manad? Här finns den!) stängd så jag har inte sammanställt något men en grej som jag ser att ni är rörande överens om är att ni vill ha mer löpning. Det passar ju mej alldeles utomordentligt bra för jag vill också ha mer löpning, MYCKET MER löpning.

I dagsläget har jag inte sprungit sedan innan jul och jag saknar det så mycket. Nu har jag också enväldigt bestämt att jag är frisk från den sega förkylningen så imorgon ska jag ge mej ut en tur. Då kan ni alltså räkna med en rapport från en skön (hoppas jag) förstatur på det nya året. Jag tänker ta det extremt lugnt eftersom jag fortfarande är lite snorig, kanske gå lite också men springa ska jag! Känner att hela mitt väsen behöver det! Jag är en så himla mycket bättre och lyckligare människa när jag gör det. Så tack för att ni påminde mej så där lite extra.

Sen är jag så klart jätteglad att ni verkar gilla de andra ämnena jag skriver om också (dock inte så mycket som löpning). Det hade liksom blivit lite torftigt om jag bara skulle behandla löpning på bloggen. Yoga däremot, de verkar ni tycka är trist? (But whyyyy??) Tänker dock trotsigt fortsätta att skriva lite grann om det också eftersom att jag är säker på att nästan alla behöver lite yoga i sina liv.

 

6 tankar om “Er önskan, min lag (nåja, nästan)

    • Ja, jag kommer envist att fortsätta 🙂 Tycker det är ett jättebra sätt att ge min kropp lite löparstyrka på så det blir nog svårt att undvika. Sedan kanske vissa lever i villfarelsen att yoga inte är jobbigt och riktig träning, mer någon slags avslappning. Men det kan ju vara så himla mycket 🙂

      Gilla

  1. Ja, skriv om yoga också, det är spännande! Gillar när du tipsar om youtubeklipp med bra övningar, har också tänkt prova någon gång, då är det jättebra att se hur man gör. Kul att läsa om dina framsteg också, det är så peppande. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s