Tips för krämigare chiapudding

chia1

I morse blev det chiapudding till frukost (jag veeet, denna tjatade rätt men gott ju!). Hrm.. förresten, i morse och i morse – Egentligen för inte alls så länge sedan. Har sovit rätt knackigt inatt och vaknade rätt sent. Visst är det/har varit fullmåne nyss? Fast den dåliga sömnen berodde kanske mest på att någon i någon av lägenheterna bredvid bestämde sej att flytta möbler kvart i tre i natt??

Ja, men i alla fall: Krämigare chiapudding var det ju! Mitt knep är att köra blandningen med stavmixer en kort stund. Inte så att alla frön går sönder, men några. Annars brukar en ju få blanda runt efter ett tag så att inte fröna lägger sej i botten men det behöver man inte på detta vis. Har en svårt för ”grodyngelkänslan” är det också bra.

chia2

En tanke på “Tips för krämigare chiapudding

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s