Och så lite….

länkkärlek

Det händer rätt ofta att jag springer på inlägg som jag känner: Åh, detta får ingen missa! Igår och idag har jag hittat tre som jag tycker är så där extra bra, kloka, spännande och intressanta så här är de:

 

 

  • ”Tjäna pengar på din blogg” Jag vet inte hur det är med er men jag är otroligt nörd-intresserad av det här livet på nätet och då allra mest av hur en utvecklar och använder sin blogg på bästa sätt. Det skriver Träningsglädje-Sara om och delar dessutom med sej av en bunt bra länkar, bl.a till en pod som jag tycker ni ska lyssna på om ni har samma intresse som jag.

 

 

4 tankar om “Och så lite….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s