Tipsigt: Better Bloggers – Sveriges första branschnätverk för bloggare

betterbloggers

Ni som hänger här vet att jag är tokintresserad av livet på webben, bloggande, att utveckla bloggande och att försöka nysta ut den rätt snåriga området när det kommer till bloggar och reklam. Just på grund av detta startade jag facebookgruppen som heter just ”bloggar och reklam”. Men nu förstår ni, finns det något ännu bättre: BetterBloggers.se ! Better Bloggers är Sveriges första branschnätverk för bloggare, ett ställe att organisera sej, få råd och bygga styrka bloggare emellan. Något som verkligen är välbehövligt.

Bakom Better Bloggers står Linda Hörnfeldt (lalinda.se o lalindapr.se) samt Sofia Bursjöö (uppochhoppa.se) – Två kunniga, proffsiga och kompetenta människor alltså. Jag vet att jag tidigare har skrivit om Better Bloggers men då var det precis i uppstart. Nu har en otroligt välarbetad, informativ sida gått live. Kika in där och se till att bli medlem också!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s