På jakt efter nya löpartajts

leggings

Imorgon tänker jag ge mej ut på stan för att jaga nya löpartajts. De jag har nu är lite av en katastrof, för stora, börjar tappa elastisiteten. Mitt krav på tajts är först och främst att de ska vara sköna, sitta bra, gärna dragsko i midjan, helst någon liten nyckelficka. Sen får de gärna vara lite roliga också men samtidigt inte i så grälla färger så att de totalt krockar med övriga träningsgarderoben som mest är röd, turkos och svart.

Lite som de på bilden skulle vara fint – Roliga detaljer men ändå lite dämpade. Ja! Och så får de helst vara på rea också! Det är de ovan, på rea alltså, fast på nätet och jag vill gärna testa först och behöver nya tajts nu, helst igår, så för mej faller det lite. Men någon av er kanske är sugen på att slå till? De kommer från Nelly och du hittar dem här:

1. Logo Running Tights/NLY SPORT – 119:-

2. Panel Running Tights/NLY SPORT – 139:-

13 tankar om “På jakt efter nya löpartajts

 1. De prickiga gillar jag! Men jag är lite tråkig och kör på svarta tights, har mönstrade linnen. 🙂 Jag har också hört bra om Röhnisch shape-tights, men jag har inte testat dem själv. Jag har ett par billiga från HM som jag är väldigt nöjd med.

  Gilla

  • Jag har hört mycket gott om HM:s tights. Det ska finnas någon modell som är hög i midjan som jag är sugen på (Hatar när det glipar sej vid magen…uuuh)

   Gilla

 2. Mina har hög midja, är ett tag sedan jag köpte dem men det finns kanske liknande kvar, tror att de kostade 200 kanske. Ja fy, magen får inte bli kall!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s