Att vara vanlig

jag2

Nu är jag långt ifrån vanlig, fast vem är det egentligen? Men faktum är att det var en av de saker jag fick massor med kredd för när jag gjorde min enkätundersökning: Att jag är vanlig. Alltså, inte att jag är tråk-normal och inte har några speciella egenskaper alls. Det handlade mer om att jag är en vanlig person i en träningsbloggsdjungel med perfekta kroppar, magrutor och snabba tider. Och. Jag tror att jag tar det som en komplimang!

För rörelse och lyckan med träning är inte bara för den perfekta kroppen. Den är för alla! När jag började träna handlade det mycket mer om kroppen än vad det gör idag. Det fina med träningen var att den lärde mej att vara riktigt stolt över min kropp. Från att ha sprungit i tält i början sprang jag midnattsloppet i korta shorts. Det var verkligen inte bara för att jag gått ned några kilo utan att en för sjutton inte kan GÖMMA en kropp som kan springa en mil (i och för sej ska ingen någonsin känna att de behöver gömma sin kropp..men ni fattar!).

Nu ska jag inte heller hyckla: Visst spelar kroppen fortfarande roll, visst vill jag utveckla den, visst drömmer jag om mer muskler och så. Men grejen är att om det aldrig någonsin blir så så är jag ändå ganska nöjd och om jag kan dela den nöjdheten med er så är jag superlycklig!!

8 tankar om “Att vara vanlig

  1. jag kan också tycka att det är skönt, och att det är enorm fördel när så många andra i träningsbloggosfären ser rätt extrema ut i jämförelse (med det vanliga samhället). tänk att det skulle vara ovanligt att vara vanlig för en gångs skull! 🙂

    Gilla

  2. Att vara vanlig är väl något av det bästa man kan vara!

    Jag tror också att nyckeln till att vara nöjd med sin kropp ofta är att använda den och bli vän med den genom träning. Naturligtvis fungerar det inte för alla (ortorexi) men så har det varit för mig. Jag kan liksom inte tycka illa om mina lår när de bär mig uppför fjäll och genom skogar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s