En springtur på blank-is

is2

Jag kunde för mitt liv inte hitta mina broddar när jag skulle ge mej ut och springa tidigare ikväll men till slut gjorde Daniel det. Det var tur av två orsaker:

1. Det var fullkomligt glashalt ute.

2. Om inte Daniel hade hittat dem hade jag misstänkt att han börjat tröttna på mej då han, när jag skulle ge mej ut, sa att det inte alls var speciellt halt och att jag nog kunde springa utan dubb..hmf.. (Nä, det var faktiskt mildare när han var ute, han är förlåten)

Ja, men dubben dök upp i alla fall och jag gav mej ut och sprang: Jag struntade i att ta tid den här gången också, dock vet jag att jag sprang fem kilometer då det är en väl in-nött runda. Det växer på mej, det här att springa utan att ta tid! Inte så att jag ALDRIG kommer göra det igen men det kommer garanterat bli fler omätta rundor. Jag märker att jag lägger mer fokus i själva springet, hur jag springer, hur det känns och mindre på att jaga. Jag är helt enkelt mer här och nu.

Sammantaget var det skönt men rätt jobbigt idag, det känns att jag har legat på latsidan ett tag. Sen gör väl dubben och väglaget sitt också men jag måste ändå säja att jag är himla förtjust i mina rosa dubbar: De sitter tryggt fast på foten, jag har jättebra fäste hela tiden och känner att jag springer tryggt – Inte illa för 40 kronor!

11 tankar om “En springtur på blank-is

  • Haha, ja men en är ju lite knäpp på det viset. Så skönt att faktiskt släppa det där med tiden lite. Men det tog ett tag! 🙂

   Gilla

 1. Det låter som en väldigt skön runda! Jag blir också sugen på att komma igång med löpningen. Ska börja med promenader ett tag. Tur att du inte halkade, det är inte kul att göra illa sig. Smarta dubbar! Jag ska nog också försöka få tag på det. Varifrån kommer dina?

  Gilla

  • Mina dubbar kommer från Dollarstore, köpte dem förra året så jag vet inte om de fortfarande har dem? Men det finns liknande på Stadium, Clas Ohlson och i vanliga skoaffärer 🙂

   Gilla

 2. Utan broddar hade jag a l d r i g tagit mig till jobbet igår! Mina kollegor kom sent och de hade vurpat på olika ställen. De är för fåfänga att gå omkring med broddar, men när det var dax att gå till posten fick jag låna ut mina broddar. Eller, jag tvingade kollegan att ta på dem ”Jag vägrar sitta på akuten och diktera!”

  Broddar åt folket!

  Gilla

  • Ja, broddar är verkligen skitbra! Märkte det när jag gick ut med soporna i vanliga skor idag – Höll på att sluta illa.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s