Belysning på löparjackan

ledjackor2

Vad tycker vi om detta då: Löparjackor med led-belysning? Det kanske är ett känt fenomen men jag stötte på dem först när jag letade löparjacka på Stadium, har aldrig sett förr. Just dessa kommer från SOC, här hittar du dem.

Jag är lite kluven: En å ena sidan är det ändå så mycket en måste ladda och rodda med innan löpturen i alla fall och i detta fall måste en ladda jackan OCKSÅ (den har en batteritid på 3-10 timmar). En å andra sidan är jag lite förtjust! Dels tycker jag att själva designen på jackorna är väldigt fin oberoende av belysning och dels tycker jag faktiskt att det skulle vara lite coolt att springa omkring och lysa.

Vad tycker ni?

8 tankar om “Belysning på löparjackan

 1. Man tvättar inte. *skratt* Skoja bara! Klar man måste kunna tvätta den!
  Hade jag hund skulle jag köpa en direkt! Vår lilla strandpromenad är endast fläckvis upplyst och här räcker det inte med reflexer, eftersom de som joggar eller går sällan har lampor på sig.
  Jag ger tummen upp! Måste vara överlägsen om det regnar, snöar, är disigt eller på annat sätt inte klar sikt så reflexer syns.

  Gilla

  • Haha, nä, jag antar att led:en går att ta bort på något vis.
   Oh, hade bara tänkt på den i reflexsyfte men den kanske lyser upp lite också?! Vore ju hur bra som helst 🙂

   Gilla

 2. Oj! Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Känns inte som min grej, men blir det mer och mer sånt så nog vet jag att man hamnar där så småningom…. 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s