Fredag och nya träningstajts

tajts1

Den här fredagen går hittills i stilen ”perfekt fredag enligt mej”: Jag har sprungit, jag har tagit ett varmt bad, skrubbat mej med mina coffee o sugar scrub bars och smörjt in mej med mitt bodybutter. Lägenheten är städad och jag är redo för att gå in i fas två av denna fredag: God mat, lite vin, något bra att titta på med den jag älskar mest. Åååh, fredag!!

Ja, och så var jag iklädd mina nya tajts när jag sprang idag. Det slutade med att jag beställde på nätet i alla fall, två par från Nelly. Just nu prioriterade jag kvantitet eftersom jag endast har ett (!) par sedan tidigare. Och ja, de var ju riktigt sköna, satt bra i midjan (Viktigt!), hade lite tjockare kvalitet vilket kändes rejält på något vis. Sen tycker jag att de är fina också, inte att förakta. Det andra paret skymtar ni här (glöm inte att tävla om vadskydd i det inlägget förresten!) De är någon slags kompressionshistora som sitter jätteskönt, dock är de osprungna hitills. Lovar att ni ska få en bättre bild senare. Apropå bättre bild förresten: under enkäten jag hade för bloggen, fick jag påtalat att ni vill se bilder av HELA mej. Det är något jag lovar att jag ska bli bättre på. LOVAR! Kan verkligen förstå att en inte bara vill se huvud eller ben, kanske speciellt när det rör sej om en träningsblogg?

Själva löpturen då? Jo, så himla jobbig men som alltid, skön efteråt. Det var halt och moddigt slask överallt, när jag kom hem hade jag två bassänger i skorna. Det blev fem kilometer idag också, fortfarande utan klocka. Nu tror jag nästan att jag börjar dra mej för att mäta tiden? Men ska ändå se till att göra det nästa vecka, se hur jag ligger till.

Ha en fin fredag nu!

4 tankar om “Fredag och nya träningstajts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s