En drös blandade tips!

jag4

Idag har jag gröt i huvudet och en hel del saker att göra. Men: Jag tänkte att jag kunde ge er en radda tips för att hålla er sysselsatta idag också…ehehe..he *storhetsvansinne*

  • Om du har stl 38, 41 eller 42 i skor kan du köpa dessa Nike free 3.0   i ljuslått och orange. Finns på Runforest för fyndpriset 600:- . Om mina stackars fötter inte var bestämda 39:or hade jag slagit till p.g.a sjukt tjusiga. Är det förresten någon mer än jag som börjar tröttna liiiite på att träningskläder för damer väldigt ofta kommer i rosa? Är sugen på starka ickepasteller nu.

 

  • Om du, som jag, vill bli bättre på att fota tycker jag att du ska lyssna på senaste ”Träningsglädje talks” med Sara och hennes fotografbror. Massor med bra tips, även för dej som nöjer dej med mobilkameran. Ehm.. börjar förresten känna att det blir lätt stalkervarning på mej här, så mycket som jag länkat till Sara på senaste.. Men jag kan inte rå för att människan får ur sej så himla mycket bra grejer 🙂

 

 

  • Ta en springtur!

6 tankar om “En drös blandade tips!

  1. Jaaa, jag håller med om att det är lite för mycket rosa bland träningskläder för tjejer, jag skulle gärna ha mer att välja på i mina favoritfärger mintgrön och lila. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s