Naturen och barndomshem

hemma

Imorgon vid den här tiden befinner jag mej förhoppningsvis i Dalarna (eller som en säjer: ”Om SJ vill.”) Bilden föreställer förresten skogsbrynet som finns precis intill mitt barndomshem. Det är mycket jag är tacksam för i min uppväxt, en av de sakerna är att få växa upp ute på landet, nära naturen. I mitt vardagliga ”lägenhetsliv” kan jag sakna det där så mycket, att ha naturen nära. Därmed inte sagt att ett barn behöver växa upp just så för att må bra – Så klart! Ett annat barn kanske känner oändlig tacksamhet för att det växte upp i en pulserande stad. Det finns något fint i det mesta!

Just idag är jag dock tacksam för att jag fortfarande har det tillgängligt, att mitt liv just nu ser ut så, så att jag kan åka ”hem” när jag vill!

Var är du uppväxt?

 

 

4 tankar om “Naturen och barndomshem

 1. Är så avis på dig och alla andra som kan åka hem-hem så pass ofta.
  För min del blir det bara ett par gånger om året, men man får väl skylla sig själv när man väljer att flytta typ 130 mil hemifrån!

  Gilla

  • Ja, jag är ganska nöjd med att det är så lagom avstånd. Förstår att det måste vara kämpigt ibland, att ha familjen långt ifrån.

   Gilla

  • En finlansfärja? Spännande 🙂 Alltså, att jag inte fattat att du bor i Dalarna? Skandal ju! Jag hade i bakhuvudet att du hade någon anknytning men trodde att det var att du var uppväxt där eller hade bott där förr. Får jag fråga var?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s