Det nya: Extraträning

Jomen, det gick ju finfint att åka tåg idag – puh! Var verkligen rädd för att bli sittande i skogen någonstans p.g.a det ymniga snöfallet. MEN så blev det som tur var inte. Däremot tror jag att jag klarade av dagens cardio genom att bestämma att ”kattsand är väl inte så tungt” , släpa det plus stor resväska plus ett gäng andra varor sista kilometern hem till mamma …i nysnö… Men det gick! – Knäpp grej är ju att jag börjat se allt sånt som bra och ”extraträning” och mysa lite inombords? Kanske bra grej ändå? Men nu är jag alltså ”hemma” i Dalom och så glad för det!

4 tankar om “Det nya: Extraträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s