Jag är..

jag

I min enkät var det påfallande många som skrev att de ville veta mer om mej? (Eller ja, kanske fem i alla fall, i min värld är det många). Jag blev lite förbryllad (och smickrad) över det eftersom jag tycker att jag är ganska öppen här i bloggen – Jag är inte roligare än så här alltså..hehe.. Men det kanske är på något annat sätt ni menar? Det är ju kanske inte direkt jättemycket vardagsliv här i bloggen men så vill jag nog hålla det också -Vill låta lella bloggen få vara just en träningsblogg. Mina dåliga sidor hittar ni i alla fall här..;-)

Men annars då, några korta fakta:

Jag är 35 år gammal. Har lite svårt att förlika mej med det men måste snart, för om ett halvår är jag 36 istället. Så har jag hållit på sedan jag fyllde 20…

Jag bor tillsammans med Daniel och har varit tillsammans med densamme i 13 år. Är kär.

Jag har inga barn.

Men katt.

Jag har pluggat en del, senast innovationsprogrammet med inriktning psykologi men har ingen färdig examen.

Jag funderar över vad jag vill göra i livet och känner mej väldigt priviligerad över att jag har utrymme att göra det just nu. Tidigare hade jag eget företag inom design och sömnad.

Jag är galet intresserad av entreprenörskap och allra helst det som händer på nätet.

Jag är inte en godismänniska. Snarare en matälskare.

Jag tycker själv att jag är rätt rolig.

Jag är en typisk prestationsprinsessa vilket ganska kraftigt krockade med den utmattningsdepression jag drabbades av för något år sedan. Eller..det kanske är just därför en drabbas?

Jag har ett syskon. En lillebror som jag står väldigt nära. Han är 27 år och heter Mattias. Alla som säjer att syskon med stor åldersskillnad inte har något utbyte av varandra kan därmed knipa.

Jag känner mej rätt ofta som ett ufo, lite annorlunda. Har på senare tid förstått att de flesta gör det. Inte ens annorlunda får en ha ifred!! 😉

Har svårt att göra saker enligt mallar, som alla andra, och får ibland ångest över det. Vet inte om vovve, villa, barn, ”nio till fem-jobb” någonsin blir min verklighet? Fast en å andra sidan är det mer nöjdhet än ångest i det, även om den finns, den där ångesten.

Är både feminist och vegetarian (och galet förvirrad över att de två grejerna faktiskt provocerar vissa??)

Har väldigt många skor.

Skrattar ofta. Gråter rätt ofta också men skrattar mer..:-)

Gillar gamla saker och har ett hem mest bestående av gamla möbler. (Ja och så väggar, tak och golv också)

Ja, och så gillar att springa, det har ni redan fattat! 

 

Det var det hela tror jag! Eller inte alls egentligen men känner mej nu så sjukt egotrippad att jag måste pausa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 tankar om “Jag är..

 1. Intressant få ta del av! Kanske man skulle bjuda in till frågestund 🙂 Jag tror liksom att jag är en ganska ointressant person… Men uppenbarligen finns det ju åtminstone en del personer som tycker jag är tillräckligt intressant för att följa eller kika in hos då och då i bloggosfären… 🙂

  Gilla

  • Inte är du ointressant inte! Tycker du verkar jättespännande med många kloka tankar och idéer! Ja! Frågestund! Lovar att fråga något 🙂

   Gilla

 2. Ha ha, jag känner igen det där om att det är provocerande att vara feminist och vegetarian! En av mina kompisar beskriv mig som ”radikal” dels pga det och för att jag dessutom inte har någon TV, inte vill ha barn och inte dricker alkohol. Smått komiskt men samtidigt sant – det är ju normbrytande…

  Gilla

  • Hehe, radikal? Jomen det kanske blir lite så att en på något vis blir lite radikal när en jämför med ”alla andra”?
   Sen tycker jag att det är urskönt att läsa om att det finns folk som är lite mer som jag! Ibland känns det som att ALLA har barn och äter biff.

   Gilla

 3. Jag hittade nyss hit och kände igen mig så i flera av dina punkter, prestationsprinsessa, ufo och den som inte riktigt gör som alla andra och får ångest över det ibland, det är jag med! Känner mig också väldigt glad över att jag kan göra det jag vill och intresset för internet och entreprenörskap är stort. Däremot tycker det var lite synd att det här var en blogg om springande och mat (jag sitter helst i soffan och äter godis nämligen…), hade varit väldigt intressant att få läsa mer om dina tankar om de punkterna jag kände igen mig i 🙂

  Gilla

  • Vad skönt att höra att det finns likasinnade! Du kanske vill hänga här lite ändå? Jag sitter också i soffan och äter godis ibland faktiskt 🙂

   Gilla

 4. Kul att få veta mer om dig. Småler lite över ditt åldersresonemang. Fick höra i helgen att jag var 36 år och markerade ordentligt att jag minsann bara är 35 år i flera månader till! Egentligen bara en siffra men känns ändå märkligt mycket att fylla 36 år. Kramar Liza

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s