Drömmar om landet

image

Jag gnällde ju lite angående söndagar förra veckan men faktum är att söndagar, så här i barndomshemmet på landet inte alls är lika sega? Jag tror det beror på en hel radda saker: Dels finns det massor med utomhusaktiviteter att göra och naturen finns bokstavligen in på knuten. Dels är det inget avslut, både mamma och jag är ju lediga imorgon också.

Min vardag är ju inte heller här. Nu råkar jag i och för sej älska min vardag, men ändå, det blir lite semesterfeeling. Jag vet ju att jag kände annorlunda för söndagar när jag bodde här, när mina ”plikter” fanns här – Då hade jag söndagsångest även här.

Fast ibland tänker jag: Borde jag kanske bo på landet i framtiden? Nu bor jag förvisso på en liten ort men har ändå både närheten till Västerås och Stockholm vilket på något vis känns skönt. Drömmen vore ju att bo på landet men ha typ 20 minuter till en större stad.

Trivs du där du bor eller har drömmar om något annat?

12 tankar om “Drömmar om landet

  1. Helst vill jag typ bo på en fjälltopp (kompromissen är ett hus på landet) men rent realistikt får målet bli att flytta tillbaka till Stockholm. Bryssel är inte min grej.

    Gilla

  2. Bor på landet, på en hästgård. Perfekt läge då vi har 2 nära grannar, 300 m bort till närmaste grannen. Vi bor 8 km från centralaste centrum o 4 km till stadsgränsen. Vilket innebär cyklings eller transportlöpnings avstånd till jobbet i centrum. Love it

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s