Hästar och springfilosofi

image

Godmorgon (jo, vi har faktiskt precis vaknat här). Just nu sitter jag i sängen och dricker kaffe, lyssnar på radio och ja, bloggar så klart! Lite senare ska jag följa med mamma som ska rida. Ska passa på att sniffa lite häst…mmmm Gillar ju hästar så mycket! Var en hästtjej fram till tonåren typ -En klassiker, jag vet.

Jo, läste ett så himla bra inlägg hos ”löpning o livet”. Det handlar om springfilosofi, det där att det måste vara njutbart, att även om en vill ha utveckling så måste det vara njutbart, en fristad. I ”löpning o livets”:s inlägg handlar det om att skippa löpbandet. I mitt fall handlar det om att inte ha så dåligt samvete för att jag springer så pass lite intervaller – Jag tycker inte så mycket om det helt enkelt och vill inte dra mej för att göra det jag älskar.

2 tankar om “Hästar och springfilosofi

 1. Man ska ju göra det som man gillar, annars skulle man väl lägga av direkt. Så tänker jag. Hence: intervaller springer man bara om man vill! 😉
  Men du, en fråga! Hur tänkte du när du skaffade egen domän till bloggen? Jag är så himla sugen pga vill kunna fixa och trixa med bloggen lite som jag vill, men jag vet inte… Är det värt?

  Gilla

  • Exakt! 🙂

   Jag tycker absolut det är värt, känner att jag har mycket större frihet och kan göra mer. Är det något speciellt du undrar över är det bara att fråga!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s