Sponsrad video: Reebok Cardio Ultra

Jag äger faktiskt inga skor för inneträning! Det beror ju i och för sej ganska mycket på att jag sällan befinner mej på gym… Fast där med inte sagt att jag inte skulle behöva ett par, dels för att jag hemmatränar en del och då gärna vill ha något på fötterna (i nuläget tar jag fram mina stackars löparskor). Dels för att jag börjar bli rätt sugen på att gå på något pass -Helt enkelt börja socialträna lite. Vad vet jag dock inte riktigt? Får testa lite olika tror jag? Jag är sugen på allt från dans till body pump. Men hur som helst: Tänker att det passar rätt dåligt att gå ut och träna ”på lokal” i stinkiga löpardojjor. Eller? Vad tror ni? hehe

Reebok har nyligen kommit med en ny fitness-sko: Cardio Ultra. Den låter som den skulle kunna vara ett alternativ för en sån som jag, som inte riktigt vet vilken träning jag vill ägna mej åt (förutom löpning och yoga då). Cardio Ultra är nämligen framtagen för den som vill ägna sej åt olika typer av studioträning. Grejen är alltså att en alltid ska ha den rätta skon med sej till sitt gym oavsett vilket pass en än sen väljer. Här kan ni se skorna ”in action”:

http://video.unrulymedia.com/wildfire_280267362.js

Sponsrat inlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s