Vinterskrud

imageimage

image

Om bilderna ljög igår så gör de i alla fall inte det idag. Idag är det riktigt vackert här: solsken, snögnister och en lätt dimma över alltihop.

Jag har varit ute och traskat lite i det fina vädret, njutit av naturen, sett massor av djurspår och undrat vem de tillhör (rådjur förmodligen). På fötterna hade jag skor jag lånat av mamma, inte världens snyggaste kanske men åååh så varma! Vill ha ett par. Om det är något jag hatar så är det att bli kall eller blöt om fötterna. Det och smulor som fastnar under bara fötter är min värsta fotgrej..uuuuh.

10 tankar om “Vinterskrud

  • Haha, ja, en kissnödig björn som gått med benen i kors. Fast faktum är att björn har siktats här i närheten för några år sedan.

   Gilla

 1. Vackert! 🙂 Ååå, jag känner igen mig med fotproblemen! Jag avskyr också att bli blöt och kall om fötterna.Typ i badrummet, om golvet inte är torkat efter att någon duschat och jag går in med strumpor på och blir blöt, fy! Känner mig jättelarvig, men usch!

  Varma och täta skor är guld värt! Jag hittade ett par på rea på XXL, nu är de tyvärr tillbaka på sitt vanliga pris, men de är sjukt sköna och bra! http://www.xxl.se/skor/damskor/vinterskor/columbia-bugaboot-plus-vintersko-dam/p/1102608_1_style. Fortfarande inte svindyra med tanke på hur bra de är. De ska klara 32 minus, är typ vattentäta, lätta att ta på och av och de är inte så tunga som många liknande skor. Perfekta för mig som jobbar på förskola. Hittade superbra ullstrumpor också, hade inte fattat grejen med dem för jag trodde inte att det var så stor skillnad mot vanliga strumpor. De är helt fantastiska! Jag fryser nästan jämt om fötterna, speciellt på kvällarna, då är de iskalla. Med ullstrumporna går jag runt och myser och det känns som att jag har en värmefilt på fötterna. 🙂 Oj vad det känns som att jag gör reklam nu, men jag vill verkligen tipsa, det är ju hemskt att frysa. Här är strumporna: http://www.xxl.se/klader/tillbehor/sockor-strumpor/ullsockor/line-one-active-warm-crew-terry-ullsock/p/1092801_1_style#details

  Gilla

  • Visst är det!
   Ja, men det är ju SÅÅÅ obehagligt med blöta fötter!! Haha, ryser lite bara för att du skrev det där om vått badrumsgolv.

   Och jag ÄLSKAR tips!! Tack 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s