Förhållandefunderingar och pirr

image

Kikar in för ett snabbt hej. I skrivandets stund är jag och mamma på väg till metropolen Insjön för att göra lite ärenden. Idag är det min sista dag här, imorgon reser jag hem. Lite tråkigt men samtidigt skönt. Jag saknar den där mannen jag har hemma alldeles otroligt mycket.

Samtidigt tror jag att det är bra för förhållandet att vara ifrån ibland, få längta lite. I alla fall är det så för oss. Inte för att vi tråkar ut varandra annars men för att jag helt enkelt tror att det beror på att det är bra att behålla sin självständighet trots att en är i ett förhållande. Bonusen är också att jag ser Daniel med nya, pigga ögon efter en vecka borta: ”Wow, är det där min kille!? Lyllos mej!”
Det är härligt att fortfarande ha pirret efter 13 år.

P.S Har fortfarande inte tränat under veckan men har absolut noll dåligt samvete för det. Det är liksom inte som att det varit brist på promenader och vardagsmotion -Inte att förakta

8 tankar om “Förhållandefunderingar och pirr

 1. Att längta är definitivt något bra. Både när det gäller ens partner men också när det gäller övriga familjen. Saknad föder längtan och tänk så härligt att få längta efter någon ibland. Hoppas du får en fin resa hem. Kramar Liza

  Gilla

  • Men verkligen! Kan få lite panik av såna som ”gör ALLT TILLSAMMANS” Fast det kanske fungerar för dem så klart!

   Gilla

 2. exakt så är det verkligen…typ det finaste att få längta lite.
  det behövs verkligen i ett förhållande, och även med sina ungar.
  just nu längtar jag efter att få vara lite mer mobil och palla att leka med min ungar, efter min operation.
  en dag i taget liksom. kram

  Gilla

  • Först: Operation? Har helt missat. Hoppas du mår okej?

   Jo, längtan är fint, aldrig uppskattar en så mycket som när en ser en en längtat efter 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s