Och nu: Helg!

Nuså, nu är jag hemma! Tänker ägna denna fredagskväll åt att omväxlande klappa man, klappa katt och dricka rödvin. Aaaah, så härligt! Det finns inget stopp på hur mycket jag älskar fredagar och då allra helst dessa ”komma hem fredagar”.

Fattar inte vad det är med tågresor förresten (apropå att komma hem)? De fullkomligt suger musten ur mej? Jag gillar ju att åka tåg så det är inte det. Kan det vara anspänningen av att inte veta om en kommer fram i tid (eller alls)? Eller så handlar det kanske om att sitta still i timmar? Jag sitter sällan still speciellt länge i vanliga fall. Jag kommer liksom alltid ”på nå’t” och reser mej med jämna mellanrum för att fixa detta något.

Blir ni trötta av att resa?

2 tankar om “Och nu: Helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s