Två nya teman på bloggen

I veckan som kommer tänkte jag presentera två nya teman på bloggen, teman som jag tänkte ska bli återkommande varje vecka. Jag hoppas att ni ska gilla!

Det rör sej om två saker som är återkommande på bloggen, dock lite sporadiskt. Två saker som jag helt enkelt vill fördjupa mej mer i och som jag vill ska vara ett tydligt inslag i bloggen (och mitt liv). Dessa två teman är:

veckansnopoo

Veckans no poo! No poo, d.v.s naturlig hud och hårvård är ju något som redan dyker upp på bloggen då och då. Tanken med att ha ett återkommande veckotema är att både jag och ni ska få fördjupa er i naturlig hudvård, upptäcka hur saker som ofta finns hemma i skafferiet kan vara de bästa skönhetsprodukter du någonsin provat. Målet här är att hitta nya spännande grejer, alltså inte det gamla vanliga kaffe-till-kroppsskrubb. Tanken är också att jag ska fokusera på enkla grejer. En ska alltså inte behöva länsa HELA hälsokostbutikens sortiment för att kunna göra produkterna. Detta tema tänkte jag skulle få dyka upp på torsdagar söndagar!

 

veckansrawfood

Och så veckans rawfood! Jag vill äta mer raw food. Det finns så himla mycket gott och spännande som jag vill testa. Detta är tänk att vara inspiration för er men även en liten sporre till mej att laga mer raw food. Även här tänkte jag fokusera på sådant som inte är så krångligt. Du ska kunna hitta ingredienserna i din matvarubutik och det ska inte vara jättekrångligt att tillaga. Veckans raw food tänkte jag ska få dyka upp på tisdagar!

 

Vad tror ni om detta?

19 tankar om “Två nya teman på bloggen

  1. Ping: Frukostovanan | Charlotta Sofia springer och trimmar

  2. Jaa! Så himla bra! Det vill jag verkligen läsa mer om! Jag som inte springer så mk (men det lilla jag gjort har jundu inspirerat!) Men yoga,no poo och raw food är ju en riktig treenighet för mig!Kul att lösa mer om det här!:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s