Tre rea-tips!

Nu är det typ trettioelfte gången jag är inne och suktar på Runforest:s rea. De har väldigt mycket kul till bra pris. Hittills har dock mina inköpsdrömmar stupat på att min storlek inte finns men jag tänkte att jag ju kunde tipsa er eftersom ni kanske sitter inne på rätt size och samma smak som jag?

runforest

*inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Kari Traa Butterfly-träningstopp har jag nog suktat efter sedan jag började springa, tyvärr finns denna bara i xs/s men om du har den storleken kan du fynda den här för 279:- (ord. pris 399:-)

2. Kari Traa Matilde jacket finns där emot i både xs, s, och l och är så himla, himla fin! Den hittar du här för 599:- (ord. pris 999:-)

3. Jag vill ju verkligen ha ett par Nike Free av något slag! Dessa är i modellen ”Flyknit” och ska vara lite som en strumpa. Jag tänker att de både är smidiga och snygga som bekväma vardagsskor, eller för all del, att använda på gymmet eller springa i. Har du stl 36,5 eller 37,5 kan du göra ett klipp här för 699:-  (ord. pris 1 300:-)

4 tankar om “Tre rea-tips!

  1. Åh, så himla surt när storlek/färg eller annat inte stämmer överens med det man är ute efter är till pangpris. Händer mig JÄMT! haha. Dom där skorna har jag spanat på länge, men jag vill ha en annan färg och så har jag nog 38 i dom.. attans!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s