Ett mycket kortsiktigt (men härligt) mål

bad2

När det kommer till löpningen kan en ju både ha kortsiktiga och långsiktiga mål, prestationsmål och belöningsmål. Ibland är ett sånt där kortsiktigt mål, av belöningstypen, exakt vad en behöver för att ta sej ut på en löprunda. Som idag: Snö, kallt, mörkt -Jag var inte alls sugen på att springa! Men så längtade jag efter ett varmt bad och jag visste att det där varma badet skulle bli alldeles extra härligt om jag sprungit först. Så idag blev mitt lilla mål att springa för ett skumbad! Ett alldeles superkortsiktigt mål, alldeles nära i framtiden, bara jag tog mej ut.

Sen visade det sej ju att det var väldigt härligt att springa också, när jag väl satt igång. Världen är ju lite magisk nu, allt är täckt i ett tjockt, vitt täcke. Det känns nästan lite isolerat (på ett bra sätt), ljuden blir dämpade och det känns lugnt på något vis. Blev också förvånad över att jag hade så pigga ben idag. Jag gjorde squats igår och det har minsann känts men tydligen påverkade det inte löparbenen.

Ja, och så till sist: Det där badet var ljuvligt!

10 tankar om “Ett mycket kortsiktigt (men härligt) mål

    • Haha, jag tror, på allvar, att vi bor kvar i denna lägenheten liiite på grund av det stora badrummet och badkaret….

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s