Sponsrad video: Systembolaget – Promillekoll

vin4

Jag älskar ett gott glas vin! Det betyder dock inte att jag vill dricka för mycket eller att jag vill att mitt alkoholintag på något vis ska gå ut över min träning. Fast en grej slog mej: Jag har faktiskt ingen aning om hur många promille som finns i min kropp efter två glas vin -Det är ju så olika för oss alla, beror på längd, vikt och sådana saker. Jag är faktiskt lite nyfiken på att veta hur jag ligger efter de där två glasen. Systembolaget har en app för just det: Promillekoll! Den hjälper dej att hålla koll på hur din promille ligger beroende på vad du dricker. Den är också en hjälp för att se till så att du inte går över den där promillen där alkoholen bara kommer få dej att må sämre. Jag tänker att detta är en bra sak att ha lite kunskap kring, ett sätt att ta hand om kroppen och inte göra den illa i onödan, ett sätt att vara snäll mot sej själv.

Titta gärna på filmen nedan för att få mer information om appen:

http://video.unrulymedia.com/wildfire_284784460.js

Sponsrat inlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s