Te och yin-yoga

te1

Godkväll! Hoppas er onsdagskväll är fin. Själv har jag minsann redan börjat få helgvibbar! Denna kväll har jag annars ägnat åt lite yin-yoga med fokus på höfterna (detta pass) och jösses vad mina höfter är stela och spända! Eller ja, det tror jag i alla fall? Jag har ju inte så mycket att jämföra med så klart… Men hur som helst, det spänner och stretchar ordentligt. Och ja, jag tar det försiktigt. Det stretchar, men på ett bra vis och känns härligt i kroppen både under och efter passet. Håller alltså inte på att töjer ut mej själv som ett gammalt gummiband.

Annars då? Faktum är att jag känner mej liiiite, liiiiiite krasslig. Lite trött i kroppen och liksom seg, ni vet hur en känner sej innan något bryter ut? Jag hoppas att det bara är inbillning och tänker förebygga med att hinka chai-te med en extra bit ingefära. Har planerat att ge mej ut på ett lite längre pass imorgon. Efter min paus har det mest blivit 5-kilometersrundor men nu tänker jag att det är läge för i alla fall 7-8 kilometer. Är så sugen på det!

Vad gör ni ikväll? Är ni friska?

12 tankar om “Te och yin-yoga

 1. Var roligt att du yin:ar.
  De brukar säga att från en skala på 0-100 % ska man ”töja” ungefär 70.

  INTE maxa alltså! Det ska inte göra ont, utan tanken är att du ska kunna slappna av i musklerna de där 3-5 minuterna. Det är där ”the magic happens”.
  Känns det bra, fortsätt. Känns det lite för stramt/obehagligt lätta liiiitegrann. 🙂

  Kram M

  Gilla

  • *håller tummarna*

   Nä, haha, tvättstugan kan aldrig riktigt slå en ”riktig” löprunda hur mycket en än försöker.

   Gilla

 2. Tråkigt att känna sig kass 😦 Jag börjar känna mig lite konstig (mer än vanligt då ;)) jag hoppas att det går över. Var och tränade för en stund sedan men hade ingen ork alls, surt!! Men du har god smak, anser att det är det bästa teet att dricka!! Jag älskar Pukkas teer 🙂

  Gilla

  • Hahaha: ”Mer än vanligt” Exakt vad jag också skulle säja om mej själv 🙂
   Mm.. är jätteförtjust i deras teer!

   Gilla

 3. Usch nej , hoppas inte att du börjar bli sjuk . Mmm här e de bra med mig iaf. Än så länge. Dottern har halsfluss o hög feber. Suck! Vill inte få de igen o få träningsförbud .

  Gilla

  • Det verkar som jag klarade mej! 🙂

   Åh nej, halsfluss. Vad jobbigt 😦 Håller tummarna för att du slipper och för ett snabbt tillfrisknande för dottern.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s