Att springa i en sagovärld (med bly-ben)

jag1

Så… jag tog mej en springtur idag. Det var skönt och så, skönt att komma ut och få frisk luft, få sol på näsan. Men ni vet? Ni vet, när en tar första löpsteget och bara: ”Aj då! Någon har injicerat mitt skelett med bly inatt”? I alla fall, så var det för mej idag. Benen var trötta och sega som sjutton. Fast jag tar det där med ro nu för tiden. Jag vet att jag inte tappat det, de kommer bara, de där dagarna då det liksom inte stämmer. Det verkar hända alla, både nybörjare och löpare med massor av erfarenhet. Det har jag förstått utifrån det massiva antalet löparbloggar jag läser. Sen är det klart att jag tappat det lite ändå. Jag menar, vintern har hittills inte varit en explosion i löpning, så det får jag helt enkelt räkna med. Dock känns det som jag är på banan igen nu.

Men trötta ben åsido: Det är ju för himla härligt att springa nu. Som att springa i en sagovärld. Alla träd är helt vita och snötyngda och idag var dessutom himlen blå och solen sken -En kan ju få glädjefnatt för mindre.

träd1

väg3

väg4

Men visst är det så: Visst har ni också haft rundor som inte alls stämt? Berätta gärna (så att jag kan känna mej lite bättre..hehe..*skoja*)

6 tankar om “Att springa i en sagovärld (med bly-ben)

  1. Ja du, visst har jag haft sådana dagar. Dom kommer o går. Så länge som dom inte slår läger hos en så är de lugnt. Ja va vackra bilder. Man blir så upprymd o glad av att springa i denna vackra snö . Underbart.
    Hoppas nästa löpartur inte innehåller blyinjektion . 🙂
    Tack för din varma kommentar.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s