Frukostovanan

frukost1

Jag har mer eller mindre nyss, klockan är i skrivandets stund 11.25, ätit frukosten på bilden. Det är en så dum ovana jag har, att glömma frukosten. Jag lullar upp, tänker att jag ska äta strax och börjar sedan dona med annat. Till slut märker jag att magen börjar knorva och kommer på att jag inte ätit, flera timmar senare. Så himla dumt på så många plan: jag känner mej energilös, blir lite sur och trött. Från och med nu: Frukost först.

Det verkar förresten som sjukkänslan igår var vanlig, klassisk ”trött och frusen”. Idag känner jag inte alls så och planerar att ge mej ut och springa snart. Ehm…så fort frukosten har sjunkit.. Vilket den hade gjort redan om jag ätit direkt… Åååh, blir trött på mitt eget lilla huvud ibland!

Jovisstja! Jag planerade ju att ha no poo-temat på torsdagar men nu har jag bestämt mej för att flytta det till söndagar. Dels för att jag tänker att det är då en vill hålla på med såna där skönhetsexpriment och dels för att jag faktiskt inte hunnit förbereda något riktigt än.

3 tankar om “Frukostovanan

  1. Så där är jag varje dag jag jobbar hemifrån, går direkt från sängen till soffan och äter frukost när andra äter lunch. Kommer mig inte för att borsta tänderna eftersom jag ändå snart skall äta (det här gäller hela dagen) och kommer på att det är dags för lunch långt frampå eftermiddagen. Tur att jag har ett kontor att gå till, annars hade jag slummat ned mig totalt!

    Gilla

    • Haha, känner igen mej såååå mycket i de tendenserna. Fast eftersom jag jobbade hemifrån tidigare så har jag skaffat mej någon slags ”stil”. Jag har mina rutiner och försöker följa dom. Det känns extra viktigt för mej eftersom jag bara är hemma just nu (vad deppigt det lät, men du fattar?). Om en har ett kontor att gå till annars har en ju ”råd” att ha vissa dagar av slöhet 🙂

      Gilla

  2. Ping: Projekt: Rejälare frukost! | Charlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s