8 tankar om “Löpningens dag

 1. Det där dagen har jag också missat 🙂 Nutellans dag vill jag inte ens fira (då jag gärna äter upp hela burken själv haha)
  Jag tyckte om ditt inlägg Hur mycket har du gått ner?
  Jag har fått den frågan ett antal gånger och det är likadant varje gång. Jag får alltid förklara att jag inte har gått ner några nämnvärda kilo utan jag tränar…jag har väl ”tajtat till” mig brukar jag säja på skämt!! Känner nästan som om jag måste försvara mig på ett tråkigt sätt. Visst är det ett plus att gå ner i vikt men det är inget jag strävar efter. Men jag tycker mer om att det ”tajtar till” sig :))

  Gilla

  • Tack! Ja, alltså, det är så störigt när ens träning BARA reduceras till att handla om kropp och vikt. Det är ju så mycket mer!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s