Ett bildlöfte

springer

Detta är en ganska speciell bild på denna blogg. Varför då? Jo, för att en ser hela mej OCH jag springer. Det var ju faktiskt ett önskemål på bloggenkäten: Mer bilder av hela mej. Och ja, det har varit en grej jag varit pinsamt medveten om. För att vara en träningsblogg innehåller den här bloggen väldigt få bilder på hela mej, mej i rörelse. Det kanske är lätt att tänka så här: ”Men vad då? Måste det vara så kroppsfixerat?” fast jag tror faktiskt inte att det handlar om det så mycket? Jag tror att det mer är så att när bloggen handlar mycket om löpning så vill en väl en som läsare se lite actual löpning?

Det finns faktiskt väldigt få bilder på mej när jag springer. Just denna har jag tvingat min lillebror att ta på mammas gräsmatta. Den blev dessutom rätt mörk.. Men annars är jag obeskrivligt dålig på att ta tag i det där att fota när jag ger mej ut, dels för att jag bara vill i väg, dels för att jag tänker att jag ska göra det efteråt men då är så trött alt. ser ut som döden och då blir det helt enkelt inte av.

Men nu tänkte jag: nu skriver jag ett inlägg om detta och då MÅSTE jag bli bättre. Jag har en plan: Dels tänker jag drilla Daniel efter detta inlägg av Träningsglädje-Sara – Hur en gör sin partner till en utomordentlig bloggfotograf. Missförstå mej rätt, Daniel fotar bra, men det är ju det där klassiska: ”Så! Nu har jag tagit en bild”. En kan ju inte bara ta EN bild, snarare…typ… 100…

Sen ska jag kolla inspiration. Linnea/Jag är i alla fall yngre än…  t.ex. är grym på att ta innovativa ”runfie:s”. Kolla ex. här eller här (note to self: Kom ihåg att fråga Linnéa hur hon riggar upp mobilen).

Hur gör ni när ni tar bloggbilder på er själva?

10 tankar om “Ett bildlöfte

 1. Åh jag blir så smickrad! Kan berätta hur jag gör direkt. Är jag ute och springer och tycker det är fint så ställer jag upp kameran mot en gren på marken, på en sten, i ett träd och så kör jag med appen Gorillacam och kutar förbi kameran några gånger. Lägg kameran på marken och hoppa över den, ställ den mot något direkt på marken och spring förbi eller över. Bara fantasin sätter gränser! 🙂

  Gilla

  • Du är jättebra på det där!
   Tack för tips! Mitt problem är väl att jag så ofta springer i bebyggelse, fast en å andra sidan, det gör inte jättemycket om folk tror att jag är galen som kutar fram och tillbaka på stället 🙂

   Gilla

  • Men så är jag också: Vill bara iväg 🙂 Samtidigt är jag inte världens vackraste efter passet (fast det behöver en ju en å andra sidan inte vara) 🙂

   Gilla

 2. Helbilder är jag nog rätt dålig på att ta. Jag tog fler med min samsung, där jag hade ett vikbart ”lock” som gjorde att jag kunde ”ställa” mobilen upp och sätta på självutlösaren.
  Min nuvarande iphone är inte lika enkel. Men ja, jag borde kanske ta lite bilder ibland…. 😛

  Kram M

  Gilla

 3. Jag har aldrig riktigt tid och ork att ta kort på mig själv när jag springer. Antingen springer jag med Torkel och då fotar han (EN bild, jag skall tjata på honom att läsa Saras inlägg) eller så tar jag en bild på något jag sett när jag sprang. Styrketräningen är lättare, där är jag inte lika uppe i träningen så då kan jag ställa upp kameran på lekplatsen där jag tränar och få till något som liknar en selfie.

  Gilla

 4. Det blev ju en riktigt fin bild det där, jag gillar att den är mörk med det där lite mystiska skenet i hörnet, skön stämning!

  Haha min kära sambo brukar ställa upp och fota mig också men samma där, det blir typ en två bilder sedan känner han sig nöjd.

  Gilla

  • Tack:)

   Ja, men det är ju det: Så känner en sej lite dryg när andra parten nöjt tycker att uppdraget är slutfört..haha

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s