Tre fina från idag

himmel

Magisk solnedgång med pasteller blandat med färgstarkt över hela himlen.

agnes

Agnes med vältuggad råttkompis.

tulpaner

Alltid dessa tulpaner, som vackrast när de nästan blommat över.

Idag är en sån dag som liksom bara pågått, jag har fått en hel del gjort men kan inte riktigt sätta fingret på vad? Jag har i alla fall förberett morgondagens raw food-tisdag. Denna gång blir det en grej jag velat testa länge, en grej med efterrättstema. Ni får se vad imorgon!

Nu tror jag att jag ska koka mej en kopp te, sätta mej i soffan, lyssna på någon podcast och vila min trötta hjärna som tydligen inte är på sin kreativa topp idag. Ovan ser ni i alla fall tre fina från idag. Tidigare ikväll var solnedgången helt magisk -Tycker det är så härligt när en kikar ut och möts av de där starka färgerna, en blir nästan lite chockad av hur naturen kan. Ja och så Agnes och tulpaner: Alltid favoriter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s