Ledig fredag och skodrömmar

Hej på er! Igår tog jag lite bloggledigt och hade mysdag med Daniel som var ledig. Älskar dessa helger då vi får en extra dag tillsammans, det blir liksom som två lördagar. Vi var bl.a i stan igår och jag passade på att gå in på xxl och klämma på, samt prova dessa (dock inte exakt denna modell men ”min modell” fanns inte på hemsidan). Det blev kärlek och planerat köp kan jag säja -Så himla lätt och skön sko!

Ja, och så är det alla hjärtans idag! Tänkte fira det med länkkärlek lite senare idag. Ska försöka rikta in mej på sådant jag inte tipsat så mycket om tidigare tänkte jag. Tills dess kikar vi lite på min skodröm och njuter tycker jag!

9001614901278_1105722_1_black_109748_jpeg

(Bild från xxl.se)

 

En tanke på “Ledig fredag och skodrömmar

  1. Ping: O hai let me wanna-be! pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s