Sängläge

image

Usch, jag är inte världens kaxigaste idag. Har haft någon migränaktig huvudvärk kombinerat med mensvärk och är trött som sju svåra år. Ligger i sängen, har sovit som en liten gris och drömt märkliga drömmar om Ninja Turtles och mannen med gula hatten från Nicke Nyfiken? Hjärnan alltså? Nu tänkte jag att jag skulle ta mej an boken på bilden -”438 dagar”, men ur sängen tänker jag inte kliva.

Känns rätt deppigt, det hela. Missat lunchdejt med bästa vän, som jag inte sett på flera månader. Ja, och så lyser solen också. Kan inte riktigt bestämma mej för om det är retsamt eller rätt uppiggande ändå? Nåja, det kunde varit värre! Hoppas ni har en härlig söndag!

4 tankar om “Sängläge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s