Smoothie bowl

smoothiebowl2

smoothiebowl3

Yay! Jag känner mej mycket, mycket bättre idag! Jag var ju övertygad om att en rejäl förkylning var i antågande men så blev det inte. När jag tänker efter så är det ofta så för mej? Jag kan känna mej riktigt risig i en dag och sedan tonar det liksom ut. Har jag någon superarmé till immunförsvar som förintar baciller på ett kick, eller vad är grejen? Äsch, *peppar, peppar*, en ska verkligen skriva så där för då åker en väl på influensa of the year bara för det.

Nog om mitt eventuella superimmunförsvar, smoothie bowl skulle det ju handla om! Jag har sett s.k smoothie bowls lite här och där på senaste tiden så idag testade jag att göra egen. Alltså, det är verkligen inget avancerat, bara smoothie i en skål egentligen. Lite mindre vätska bara, så att det blir lite tjockare. Hur som helst: Tänkte att det skulle vara en bra mellis med något illgrönt, vitaminberikat, för att riktigt mota den där förkylningen i dörren. Jag gjorde samma smoothie som jag gjort här fast, som sagt, med mindre vätska. Gillade detta sättet att äta smoothie: När den ligger i en skål är det enklare att toppa med müsli och bär, när en gör i glas blir den där toppingen mest för syns skull tycker jag. Jag toppade med min hemgjorda granola, sötad med dadlar och apelsin (recept på den kommer).

Jo, en grej till: Om ni undrar var söndagens no poo och tisdagens raw food har tagit vägen denna vecka, så hann jag inte planera och göra något p.g.a sjuk. Därför får de utgå och dyka upp nästkommande vecka istället!

4 tankar om “Smoothie bowl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s