Nya (eller ja… ) löpartajts med kompression

ben12

tajtsframbak

För några veckor sedan köpte jag ju nya löpartajts och lovade också att visa hur de såg ut på. Så sent om sider: Det här är det ena paret, som jag också gillar bäst. Det är ett par med kompressionspaneler (det rosa är kompression) från Nelly/NLY SPORT – Dessa närmare bestämt.

Jag gillar dem som sagt, de sitter bra, skönt och de sitter uppe ordentligt. Om det är något jag ska klaga på så är det att resåren liksom är lite vass och oflexibel, dock bred och bra. Inte så att den sitter hårt, utan mer att den är lite väl kraftig kanske? Annars tycker jag dessa kan vara ett budgetfynd om en vill testa kompressionstajts. Jag känner helt klart av kompressionen, lite samma känsla som med kompressionsstrumpor fast över större del av benen. Kort sagt: Benen känns helt enkelt piggare.

Nu ska jag dra på mej lite mer kläder (och strumpor) och ge mej ut och springa!

6 tankar om “Nya (eller ja… ) löpartajts med kompression

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s