Inomhus-#runfie (?) och gamla meriter

runfie

Några snabba #runfie:s i hallen framför tvätten (som vi lever med överallt  p.g.a trasigt torkskåp) och sen iväg. Hm.. kan en förresten kalla det runfie när en är inomhus fortfarande? Äsch, struntsamma: Jag jobbar på det där med mer helfigursbilder och då får det bli så här ibland, ok?

Fem kilometer blev det idag, lugnt och försiktigt då isfläckar dök upp lite här och var. Missade att en fläck var så pass hal som den var och stapplade runt på stället som en förvånad Bambi, ramlade inte dock (yay!).

Jag tänkte en hel del när jag sprang, det gör jag alltid när jag springer i och för sej. Jag tänkte mest på att jag faktiskt måste förlika mej med var jag står nu i min löpning, inte var jag befann mej förut, typ i våras. Jag vet att jag skrivit om det förr men det är ändå lite svårt att komma ifrån det där, att leva på gamla meriter. Men nu har jag bestämt mej för att jag måste jobba från därifrån jag står, jag har t.o.m börjat känna lite entusiasm för det eftersom kondition är så tacksam att träna  -Det ska bli riktigt kul att få de där snabba belöningarna igen. Bara jag håller i och springer mina pass i veckan så kommer jag snart att vara tillbaka i form. Det är faktiskt en stor skillnad på att jobba utifrån de förutsättningar en har nu VS. att jobba från där en var. Det senare tenderar att göra en frustrerad, nedslagen och besviken och så vill en ju inte ha det.

4 tankar om “Inomhus-#runfie (?) och gamla meriter

  1. Helt rätt! Tyckte det var jättejobbigt med första 13-kilometeraren som jag sprungit på ett braaaa tag. Trodde liksom att jag skulle vara i Gbg-varvetform. Lika bra att acceptera att det krävs lite jobb här nu igen 🙂

    Gilla

    • Haha, så kan det vara för mej ibland också. Det värsta är när en kommer på världens grej och sen inte kan minnas vad det var.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s