Tiden som kommer och ett podtips!

körsbärsblom

daniel

Jo, jag vet. Skid-vm är i full gång i Falun och en ska väl egentligen omfamna vinter? Fast nu råkar det vara så att det varit helt töigt och takdroppigt här ett par dagar. Det får mej att längta så mycket efter tiden som kommer, efter våren och sommaren. Det är så härligt att veta att den där tiden ligger framför, att det bara blir ljusare och ljusare och att jag snart kommer att kunna parkera mej ute med frukosten. Bra grej med blogg är att jag kan se när frukosten intogs utomhus första gången förra året: 29 mars på mammas veranda. Det är inte alls långt kvar dit ju!

Förutom att längta till våren har jag spenderat dagen med att lyssna på poddar. Har just nu snöat in på poddar om bloggar, nätet, entreprenörskap och pr, både svenska och en del amerikanska. Det är så sjukt intressant! Senaste lyssningen var Bloggbusiness som Linda Hörnfeldt gör. Denna gång gästade Sara ”Träningsglädje” Rönne. Även fast jag läst och lyssnat på i princip allt som Sara skrivit och sagt om bloggbranchen så fick jag ändå många nya insikter. Mycket intressant! Dessutom är Linda, som har podden, oerhört kunnig och påläst och ställer alla de rätta frågorna. Tips alltså!

16 tankar om “Tiden som kommer och ett podtips!

  1. Ping: Snöregn och en blöt löparselfie | Träningsblogga

  2. Jag ska definitivt lyssna på den där podden och ta mer hand om min ibland misshandlade blogg vars content manager alldeles för ofta tar semester 😀

    Gilla

  3. Ja men visst är det härligt att det blir ljusare och att våren snart är här? Det kommer bara säga woops så är det 29e mars igen!
    Håller med om dina kommentarer om Better Bloggers, väldigt intressant!

    Gilla

  4. Ping: Charlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s