Raw food-tisdag: Salad in a jar

saladinajar

Till denna raw food-tisdag har jag inte lagat något ännu men imorgon ska jag åka tåg och då tänkte jag packa raw matsäck. Något som tydligen har trendat något oerhört i USA och så smått börjar komma hit (eller så är jag bara helt efter?) är s.k ”Salad in a jar”. Egentligen är ju ”Salad in a jar” inte något mer speciellt än en sallad av något slag, förpackad i en glasburk. Men speciellt eller inte: jag tycker det är en bra idé och ett smart sätt att packa sallad och dessutom alldeles utmärkt att göra raw. Det blir ju väldigt fint när en lägger ingredienserna i lager i en glasburk så att en ser dem från utsidan (grämer mej extra över att jag inte har gjort en och fotat p.g.a det). Förutom att det är snyggt är det också praktiskt att lägga det våta, typ röror, i botten så att grönsakerna ovanpå håller sej krispiga.

Detta tänkte att jag skulle kasta ned detta i min ”raw salad in a jar”:

”Salad in a jar” är ju dock något som en kan komma på tusentals variationer på. Har ni någon idé ni tror skulle vara extra gott?

2 tankar om “Raw food-tisdag: Salad in a jar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s