Sjukstuga

Jaha, det här blev ju inte alls som jag tänkt mej.. I förrgår började jag plötsligt hosta från ingenstans. Det kom liksom pang-bom. Efter någon timme började även mamma rossla och igår morse vaknade vi superförkylda båda två. Igår låg vi mest på varsin soffa och gnydde med jämna mellanrum. Det var t.o.m plågsamt att kolla herrarnas femmil, det liksom sympativärkte i feberkroppen när de kämpade fram i snömassorna. Fast jäklars vilket lopp! Blev så himla förvånad när den däringa Northug sköt fram som en kanonkul plötsligt.

Idag känns det lite bättre men ändå: ynk..

5 tankar om “Sjukstuga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s