Status

Först och främst: Föööörlåt att jag är en så gnällig människa just nu! Men jag BLIR det när jag blir sjuk (och ja, jag är medveten om att det egentligen inte är supersynd om mej men just nu känns det skönt att vältra i självömkan) Så här, min status just nu:

Dåligt:

*Saknar min kille så sjukt mycket och kommer inte att kunna åka hem som planerat imorgon p.g.a vill inte utsätta medresenärer för min elaka hosta plus vill ej svimma på offentlig plats (ni som också har lågt blodtryck fattar…)

* Både mamma och jag är lika sjuka så ingen kan ”ta om hand”.

* Den enda mat jag är sugen på är färska vårrullar. Visar sej att den lilla lokala butiken ej för saker som rispapper och sesamolja..

Bra:

* Efter en dag i total misär utan varken värktabletter eller frukt hemma fick jag igår skjuts till affären och kunde äntligen köpa Ipren, jos och typ 3 kilo apelsiner. Förstår ni HUR gott det är med jos och apelsiner (nästan lika gott som färska vårrullar)?

* Jag har sällskap!

* En blir ju frisk till slut. Det är ju trots allt bara lite snuva.

4 tankar om “Status

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s